top of page

Giv dit hjem verdens nemmeste makeover med et nyt kelimtæppe

Kelimtæpper er ikke kun smukke

Kelimtæpper og puder luner visuelt og fysisk, når du bruger dem i indretningen af dit hjem. De smukke vævede slidstærke tekstiler kan være med til at opbløde et lidt for koldt og markant udtryk og så gør de underværker for akustikken i rum med mange hårde overflader.

Et kelimtæpper kan også skabe helhed og sammenhæng i et rum.

Kelimtæpper kan anvendes til at markere forskellige zoner i dit hjem. Fx i under spisebordet, som markering i delte børneværelser eller samle sidde zonen under din sofa, sofabord og lænestol, så det hele ikke flyder fuldstændig sammen.

 

Kelimtæpper kan også være flotte oven på en sofa eller briks som et sofaoverdække, supleret med unikke kelimpuder.

Kelimtæpper til alle rum

Vælg dit kelimtæppe efter rummet - vaskbart i entreen og på badeværelset,  tæpper med blød, lang luv er gode i  soveværelset, et tætvævet kelimtæppe er velegnet i køkkenet og på børneværelset. 


Et lille kelimtæppe kan give et sterilt badeværelse charme og glød - og skåne dine fødder for kolde fliser om vinteren. Læg et skridsikkert underlag under kelimtæppet, hvis gulvet under er glat.

Mønsteret er ikke ligegyldig

Gå efter et mindre grafisk tæppe, hvis du vil bløde en stram stil op og har indrettet dig med mange "kanter" i form af en firkantet sofa, et firkantet sofabord og et firkantet skab, som mange af os tit ender med. Her kan et rosenkelimtæppe bryde med alt det stramme og kantede.

Kelimtæpper skal ses live

 

Alle vore kelimtæpper er unikke og der er ikke to som er ens. De skal både ses og føles på.

 

Er du i tvivl om hvilket tæppe der passer bedst til dit hjem, låner vi gerne kelimtæpper ud, så du kan vurdere dem hjemme i dine egne omgivelser.

Besøg vores showroom

ROSENVEJ 15

2950 Vedbæk 

Book en tid

Du kan besøge vort showroom på Rosenvej 15, Vedbæk alle ugens dage efter forudgående aftale. Showroomet har åbent næsten altid – men vi vil gerne vide besked i forvejen, så vi kan være hjemme. 

Tak for din besked. Jeg ringer så hurtigt som muligt tilbage til dig :-) Venlig hilsen Birgitte

bottom of page