Persondatapolitik og Cookies

COOKIE- PERSONDATA- OG PRIVATLIVSPOLITIK


www.kelims.dk bruger cookies til teknisk funktionalitet og til trafikmåling.

 

Ejeroplysninger
Dette website udbydes af:

B. S. Company ApS v/ Vagn Brandrup og Birgitte Steengaard

Rosenvej 15
2950 Vedbæk
Danmark
mail@scusi.dk
Telefon 3165 3620 


CVR-nr. 10130840

Indsamling af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller tilmelding til nyhedsmail.

Ved at benytte denne hjemmeside www.kelims.dk accepterer du, at www.kelims.dk behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik.


www.kelims.dk respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.


Hvis du ikke kan acceptere persondatapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.

Persondatapolitik


Ved at benytte denne hjemmeside www.kelims.dk accepterer du, at www.kelims.dk behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik.
 
www.kelims.dk respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.


Hvis du ikke kan acceptere persondatapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.
 

Personoplysninger
Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

 

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?
Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv.
 

  • www.kelims.dk har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og levere nyheder til dig.

  • www.kelims.dk indsamler og behandler oplysninger om dig, når du sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback; eller i øvrigt giver personoplysninger til os via hjemmesiden eller på anden måde.

  • www.kelims.dk indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige (f.eks. e-mailadresse og navn) for at levere den ydelse, som du efterspørger.

 
Registrering af personoplysninger og personhenførbare oplysninger er nødvendig for at kunne analysere, hvordan brugerne anvender www.kelims.dk hjemmesider via Google Analytics.
 
www.kelims.dk indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand om kunderne.
 

Hvem videregiver vi personoplysninger til?
Personoplysninger afgivet på www.kelims.dk videregives kun til:
    •    Interne medarbejdere.

    •    Udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere varer eller serviceydelser, som du har bestilt


 
www.kelims.dk videregiver i øvrigt kun personoplysninger til andre, fx misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis den pågældende kunde udøver misbrug eller svindel over for www.kelims.dk.
 
For at kunne videreudvikle og forbedre www.kelims.dk hjemmesider fører vi statistik over hvordan brugerne anvender siderne. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest.
 
www.kelims.dk anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Google kan videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på www.kelims.dk og fremgår af https://www.google.com/privacy.html
 
Bortset fra i ovenstående tilfælde, videregiver www.kelims.dk ikke data om den enkelte kundes anvendelse af tjenesterne på www.kelims.dk.

Adgang til oplysninger
Du kan altid ændre i dine kontooplysninger og interesseområder, herunder angive, om du ønsker, at vi skal kontakte dig i forbindelse med tilbud på varer eller serviceydelser eller framelde dig nyhedsbreve.
Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os på adressen mail@scusi.dk

Cookiepolitik
Hvad er en cookie?
En cookie er en lille datafil, som sendes til browseren og lagres der, så en hjemmeside kan genkende din computer. Alle hjemmesider kan sende cookies til din browser, hvis browserindstillingerne tillader det. Hjemmesider kan kun læse oplysninger fra cookies, de selv har gemt og kan ikke læse cookies fra andre hjemmesider. Der er to typer af cookies: permanente og midlertidige (session cookies). Permanente cookies gemmes som en fil på din computer i en længere periode. Sessionscookies placeres midlertidigt på din computer, når du besøger et websted, men forsvinder, når du lukker siden ned, hvilket betyder, at de ikke er permanent gemt på din computer. De fleste virksomheder anvender cookies på deres hjemmesider for at forbedre brugervenligheden, og cookies kan ikke skade dine filer eller øge risikoen for virus på din computer.


Hvad bruger vi cookies til?
Mange funktioner på en hjemmeside er afhængige af, at der placeres en cookie, når en bruger besøger en hjemmeside, så først og fremmest, sætter vi cookies for at have en funktionel side. Vi gør derudover brug af både 1. part og 3. part cookies til at forbedre brugeroplevelsen på vores side og tilbyde relevant markedsføring. Når der sættes en 3. part cookie, så betyder det, at vi har tilladt en tredjepart, som f.eks. et socialt medie, Google Analytics eller lign. at placere en cookie i din browser, når du besøger vores hjemmeside. De data der i den forbindelse indsamles, ser vi ikke hos os.
 
På vores side anvender vi følgende typer af cookies:
 
Nødvendige/Tekniske
Tekniske cookies er nødvendige for, at langt de fleste hjemmesider fungerer, som de skal. Som navnet angiver, har de kun teknisk betydning og dermed ikke nogen indvirkning på din privatsfære, idet de ikke registrerer, hvad du søger efter på andre hjemmesider.
 
Funktionelle
Funktionelle cookies anvendes for at huske dine brugerpræferencer ved at huske de valg og indstillinger du foretager på hjemmesiden, det kan f.eks. dreje sig om, hvilke præferencer du har i forhold til sprog og tekststørrelse.
 
Statistiske
Statistikcookies bruges til at optimere design, brugervenlighed og effektiviteten af en hjemmeside. De indsamlede oplysninger kan f.eks. indgå i analyser af, hvilke informationer der er mest populære på siden, så bliver vi opmærksomme på, hvad der skal være nemt at finde på siden.
 
Markedsføring
Markedsføringscookies indsamler oplysninger ved at følge dig på de enkelte hjemmesider, du besøger og kan siges at registrere de digitale fodspor, du sætter. Markedsføringscookies er derfor ”trackingcookies”. De indsamlede oplysninger bruges til at skabe et overblik over dine interesser, vaner og aktiviteter for at vise relevante annoncer for ting, du tidligere har vist interesse for. På den måde får du et mere målrettet indhold, eksempelvis i form af foreslået information, artikler og annoncer.


Du kan altid slette cookies eller trække dit samtykke tilbage
Du kan blokere eller slette cookies på denne hjemmeside ved at trække dit samtykke tilbage eller slå dem fra i din browsers indstillinger. Du skal dog være opmærksom på, at hvis cookies fravælges ellers slettes, kan der være funktioner og services, der ikke længere er anvendelige.
 
Du har også altid mulighed for at blokere eller slette cookies i din browser (hvis du vil slette eller blokere tredjepartscookies kan dette kun ske ved denne metode).
Hvordan du gør dette, kan du læse nærmere om her:https://erhvervsstyrelsen.dk/saadan-undgaar-du-cookies
Husk, at bruger du flere browsere, skal du slette eller blokere cookies i alle browsere.
 
Kontakt, ændring og opdatering af persondatapolitikken
www.kelims.dk forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.
 
Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du kontakte den dataansvarlige hos www.kelims.dk Vagn Brandrup på mail@scusi.dk


Dine rettigheder
Du har en række særlige rettigheder efter persondataforordningen, når vi behandler personoplysninger om dig:
    •    Retten til at blive oplyst om behandlingen af data

    •    Retten til indsigt i egne personoplysninger

    •    Retten til berigtigelse

    •    Retten til sletning

    •    Retten til begrænsning af behandling

    •    Retten til dataportabilitet (udlevering af data i et almindeligt anvendt format)

    •    Retten til indsigelse

 
Du kan gøre brug af dine rettigheder, herunder gøre indsigelse mod vores behandling, ved at henvende dig til os på mail@scusi.dk
 
Hvis du f.eks. henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine personoplysninger, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.
 
Du kan altid indgive en klage over vores behandling af personlige oplysninger til en databeskyttelses tilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet

KONTAKT
B. S. Company ApS v/ Vagn Brandrup og Birgitte Steengaard

Rosenvej 15
2950 Vedbæk
Danmark
mail@scusi.dk
Telefon 3165 3620 


CVR-nr. 10130840

Venlig hilsen

Birgitte Steengaard og Vagn Brandrup

B. S. Company ApS v/ Vagn Brandrup og Birgitte Steengaard

Rosenvej 15, 2950 Vedbæk, Danmark

CVR-nr. 10130840
mail@scusi.dk
Telefon 3165 3620 


  • Black Facebook Icon
  • Kelims.dk på Instagram