top of page

Om Kelims.dk

 

Det hele startede i 1983 med Butik Scusi.dk i Hellerup. Her forhandlede vi interiør, accessories og tøj i mange år. Vi forhandlede både andres brands og vores egne SCUSI designs. 

 

Efter i mange år med butik SCUSI i Hellerup, valgte jeg at fokusere især på min store passion for kelimtæpper og puder. Kelims.dk blev mit hjertebarn. Her i mit showroom her i Vedbæk har jeg den skønneste univers med kelimtæpper i alle farver og mønstre, lækre puder og unikke accessories og smykker i SCUSI design.

 

Her får jeg i den grad tilfredsstillet mit indretnings gen og farvesans. Intet er mere tilfredsstillende end at hjælpe en kunde med at finde det helt rigtige kelimtæppe. Hvad enten det er til privaten, i firmaet, som bryllupsgave, til en rund fødselsdag eller konfirmanden.

 

Kelimtæpperne finder jeg på rejser i bl.a. Tyrkiet og Marokko. Jeg holder aldrig op med at være betaget af dette smukke og unikke håndværk, som stadig udføres den dag i dag.

Alle mine vintage kelim tæpper er nøje udvalgt med både øjne og hjerte. Efterset i alle ender og kanter og derpå vasket og repareret, så de er klar til brug.

Kelimtæpper er unikke og ikke to er ens. De skal både ses og føles på. 

Er du i tvivl om hvilket tæppe der passer bedst til dit hjem, låner jeg gerne kelimtæpper ud, så du kan vurdere dem hjemme i dine egne omgivelser.

 

Book en tid i mit showroom i Vedbæk i dag

Venlig hilsen

Birgitte Steengaard

mail@scusi.dk

Book en tid

Du kan besøge vort showroom på Rosenvej 15, Vedbæk alle ugens dage efter forudgående aftale. Showroomet har åbent næsten altid – men vi vil gerne vide besked i forvejen, så vi kan være hjemme. 

Vi passer på hinanden og spritter selvfølgelig af efter hvert showroom besøg❤️

Ring på 3165 3620 eller kontakt os på mail via formularen.

Tak for din besked. Jeg ringer så hurtigt som muligt tilbage til dig :-) Venlig hilsen Birgitte

bottom of page