Om Kelims.dk

 

Kelims.dk er mit hjertebarn. Efter i mange år med butik SCUSI i Hellerup, valgte jeg at fokusere på min store passion for kelimtæpper og puder. Og har ikke fortrudt et sekund. I mit showroom her i Vedbæk har jeg den skønneste univers med kelimtæpper i alle farver og mønstre, lækre puder og unikke accessories og smykker.

 

Her får jeg i den grad tilfredsstillet mit indretnings gen og farvesans. Intet er mere tilfredsstillende end at hjælpe en kunde med at finde det helt rigtige kelimtæppe. Hvad enten det er til privaten, i firmaet, som bryllupsgave, til en rund fødselsdag eller konfirmanden.

 

Kelimtæpperne finder jeg på rejser i bl.a. Tyrkiet og Marokko. Jeg holder aldrig op med at være betaget af dette smukke og unikke håndværk, som stadig udføres den dag i dag.

Alle mine vintage kelim tæpper er nøje udvalgt med både øjne og hjerte. Efterset i alle ender og kanter og derpå vasket og repareret, så de er klar til brug.

Kelimtæpper er unikke og ikke to er ens. De skal både ses og føles på. 

Er du i tvivl om hvilket tæppe der passer bedst til dit hjem, låner jeg gerne kelimtæpper ud, så du kan vurdere dem hjemme i dine egne omgivelser.

 

Book en tid i mit showroom i Vedbæk i dag

Venlig hilsen

Birgitte Steengaard

Book en tid

Du kan besøge vort showroom på Rosenvej 15, Vedbæk alle ugens dage efter forudgående aftale. Showroomet har åbent næsten altid – men vi vil gerne vide besked i forvejen, så vi kan være hjemme. 

  • Black Facebook Icon
  • Kelims.dk på Instagram